TadaaGift

Oppdatert 13. oktober 2026

Slett kontoen og dataene dine

Be om sletting via e-post

Fra appen

Åpne Innstillinger > Data og personvern > Slett kontoen og dataene mine, og bekreft deretter instruksjonen som vises. Dette alternativet gjelder også for en gjesteøkt. Opprettede kalendere fjernes for mottakerne; medlemskaps- og åpningsdataene dine fjernes fra mottatte gaver. Kopier som allerede er eksportert til et bildebibliotek, slettes ikke. En uavklart butikkbetaling må kanskje avklares før slettingen kan fullføres.

Uten å installere TadaaGift på nytt

Send en e-post til contact@eclozion.fr med knappen nedenfor, og be om sletting av TadaaGift-kontoen din og tilknyttede data. Oppgi kontoens e-postadresse hvis du har knyttet til en, eller tilstrekkelig informasjon til å finne den aktuelle gjestebruken. Vi vil bare be om forholdsmessig verifisering; send aldri passord eller engangskoder. Denne siden krever ikke innlogging, kjøp eller installasjon av appen.

Slett utvalgte data og behold kontoen din

Åpne en kalender du har opprettet, i studioet, åpne alternativene øverst, velg «Slett denne kalenderen» og bekreft. Kalenderen og de opplastede bildene er ikke lenger tilgjengelige for mottakerne; kontoen din beholdes. Sletting av kalenderen kan vente til et pågående kjøp er avklart. Send en e-post til contact@eclozion.fr for å be om sletting av andre utvalgte data, oppgi kalenderen eller dataene det gjelder, og at du vil beholde kontoen. Send aldri passord eller engangskoder. Lagringstidene og unntakene nedenfor gjelder også her.

Be om delvis sletting

Hva sletting betyr

Lokale utkast blir værende til du sletter dem. Publiserte kalendere og tilgangsrettigheter beholdes så lenge det er nødvendig for å levere tjenesten, frem til sletting. Sletting trekker tilbake tilgangen umiddelbart. Fjernede opplastede medier forblir utilgjengelige i privat lagring i åtte dager før planlagt opprydding; det nåværende gjenopprettingsvinduet for D1 er sju dager. Tekniske registre, registre for forebygging av svindel, beskyttelse mot gjentatt utførelse av transaksjoner og lovpålagte registre kan beholdes når det er nødvendig for disse formålene; ingen fast slettefrist loves for dem. Leverandørenes lagring av målinger og logger avhenger av den aktuelle tjenestens innstillinger og formål; kontakt oss for detaljer.